Geactualiseerd zakboekje van de hele welzijns- en gezondheidssector

Het Kenniscentrum WWZ actualiseerde de gegevens van de meer dan 2300 welzijns- en gezondheidsvoorzieningen en openbare en privé-instellingen die voor Nederlandstaligen van sociaal belang kunnen zijn. Tevens werden er dit jaar een 500 organisaties toegevoegd aan de databank.

In het Brussels Zakboekje vind je een ruim overzicht van de hele welzijns- en gezondheidssector, onderverdeeld in 14 hoofdstukken per thema of sector, gaande van het algemeen welzijnswerk, over gezondheid, thuiszorg, opleiding en tewerkstelling, kinderen en jongeren en ouderen tot de overheidsdiensten. Samen met specialisten ter zake volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet zodat u meteen de informatie volgens de nieuwe regels en structuren vindt. Dit jaar werd het hoofdstuk over personen met een handicap volledig aangepast aan de persoonsvolgende financiering.

Organisaties gaan samen of verhuizen, nieuwe organisaties zien het daglicht, anderen houden op te bestaan of veranderen van naam. Daarom maakten ze deze update van het zakboekje.

Het Brussels Zakboejke vind je hier.