Aktina – campagne “gelukkige eters”

Wat

Actieonderzoek ondersteund door het Houtman Fonds van de ONE met toekomstige ouders Screening op afwijkingen en individuele en groepsworkshops om te eten in vrede, een inclusieve, duurzame voeding waar angst en schuld geen plaats hebben! Een gepersonaliseerde en dynamische ondersteuning! Ontdek hoe plezier wordt gebouwd, op het ritme van vaardigheden van haar baby en begrijp zijn taal. Speciale voorzorgsmaatregelen tijdens de zwangerschap. Borstvoeding voorbereiding, de aankomst van BB, alle stadia van diversificatie, regulering, het belang van slaap, spel, vrije tijd en sport. We leren tips en trucs om beter te eten zonder uw budget te overschrijden Een duurzaam dieet in lijn met uw leven en wensen en ontdek de energiegevende kracht van banden en waarden.

Waarom

Om het belang van plezier, ontmoeting, vaardigheden en moeilijkheden in alle stadia van het leven te begrijpen. Gezond eten om het kind te beschermen tegen afwijkingen met inbegrip van obesitas en beeldstoornissen. De families en entourage van het kind zullen antwoorden vinden over voeding en gezondheid uit de buurt van charlatans en infobesitas* (*massa aan tegenstrijdige informatie op het internet).

Waar

Kind en Gezin van Tubeke en Nijvel-centrum, ziekenhuis Jolimont Nivelles en Notre-Dame de Grâce de Gosselies en misschien bij u?

Contact

Aktina Marcoux pascale pascale@ctropbon.be 067/844772 et 0477 34 74 91 www.ctropbon.be www.mangeursheureux.be